Originele teamuitjes in Amersfoort

Originele teamuitjes in Amersfoort

De meeste teams kijken er elk jaar weer naar uit: het teamuitje. Maar hoe vind je een origineel en leuk teamuitje, waar iedereen plezier aan beleeft? In deze blog geven we je een aantal ideeën voor een originele teamuitjes in Amersfoort. Deze charmante en historische stad biedt veel activiteiten die perfect zijn om de teamgeest te versterken en samen een onvergetelijk uitje te hebben.

Stadsavontuur

Voor de liefhebbers van cultuur en historie biedt de historische binnenstad van Amersfoort prachtige bezienswaardigheden zoals de Onze Lieve Vrouwetoren en de Muurhuizen. Voor een teamuitje in Amersfoort is een georganiseerde stadswandeling daarom een mooie optie. Je kunt er zelfs een spelelement aan toevoegen, zoals een Escape City of het stadsspel ‘Geheimen van Amersfoort’. Je ontdekt hiermee de verborgen parels van de stad, terwijl je als team goed samen met werken om succes te behalen.

Spannende teamuitjes

Is een Escape City of stadsspel net iets te veilig voor jouw team? Dan zijn er ook diverse spannende activiteiten in Amersfoort te vinden. Een populaire keuze is het “Wie is de Mol”-spel. Dit is gebaseerd op het bekende televisieprogramma. Tijdens dit stadsspel moet je team als team goed samenwerken om de mol van de groep te ontmaskeren. Een ander avontuur in de buitenlucht is “Expeditie Robinson”. Hierbij moet je samen met je team verschillende uitdagingen aangaan, net als in het televisieprogramma. Een nieuwere manier van teambuilding is gamificatie. Het is een speelse manier om teams te versterken of productiviteit te verhogen. In Amersfoort zijn er verschillende spellen waar je aan kunt deelnemen, zowel binnen, buiten als online. Dit soort spellen bevorderen samenwerking, communicatie en probleemoplossend denken.

Culinaire teamuitjes

Zijn jullie als team vooral van het culinaire? Combineer dan een spel met een lunch of diner! Je bent gezellig met elkaar bezig, terwijl je ook geniet van heerlijk eten. Kies bijvoorbeeld voor een moorddiner of (iets luchtiger) voor het Hou van Holland dinerspel. Een “Walking Dinner” is ook een originele manier om te genieten van de stad, het gezelschap van jouw team en culinaire hoogstandjes in twee prachtige Middeleeuwse restaurants. Houden jullie van het water? Dan is er ook de optie om te kiezen voor de borrelboot. Je maakt een ontspannen rondvaart rondom Amersfoort, speelt een gezellig spelletje én geniet van een heerlijk driegangendiner.

Origineel en op maat gemaakt

Er is zoals je ziet genoeg keuze voor een gezellig en origineel teamuitje in Amersfoort. Mocht je er tegenop zien om alles zelf te organiseren of als er specifieke wensen zijn voor een teamuitje, kun je er ook voor kiezen om het uit handen te geven aan een extern bureau dat alles voor jou en jouw team regelt. Amersfoort biedt in ieder geval genoeg mogelijkheden voor een origineel en geslaagd teamuitje. Met de juiste activiteiten wordt jullie teamuitje in Amersfoort zeker een groot succes. Met een leuk team ben je in ieder geval al halverwege.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *