De top 4 Engelse tijdschriften

Absolutely fabulous! De top 4 Engelse tijdschriften

Fysiek is altijd toch net wat beter dan online. Want laten we eerlijk zijn, iets even goed vastpakken is toch wel fijn. En dit geldt niet alleen voor daten. Misschien wat ouderwets, maar ik houd ervan om magazines nog heerlijk in het echt door te bladeren in plaats van te scrollen. Gelukkig, ben ik op dit gebied niet the odd one out en zijn er nog veel grote tijdschriften wereldwijd actief. Deze vaak Engelse tijdschriften bestaan vaak al tientallen jaren en hebben hierdoor ook een groot en trouw netwerk van lezers gecreëerd. Hieronder een paar van mijn personal favourites, dus pak een lekkere kop thee en laat je meenemen in de wondere wereld van National Geographic tot aan dé trends in Vogue magazine van tijdschiftenzo.nl!

National Geographic

Misschien wel één van de bekendste tijdschriften ter wereld en een echte pionier op het gebied van visual storytelling is National Geographic. Door de combinatie van adembenemende foto’s en uitgebreide reportages nemen ze je mee in alles wat met onze planeet te maken heeft. Al vanaf 1888 leert het je alles van natuur tot cultuur en geschiedenis. Let’s be honest, alleen voor de foto’s opzich zal je al een abonnement moeten nemen.

The Fashion Bible onder de Engelse tijdschriften

Al heb je helemaal niks met mode, deze naam zal hoe dan ook een lichtje bij je laten branden. Ook wel bekend als dé ‘modebijbel’, Vogue is het populairste lifestylemagazine ter wereld. Je wordt niet alleen op de hoogte gehouden van de nieuwste internationale modetrends, maar je kan ook diepte-interviews lezen met beroemdheden, mode-iconen en atleten.

Rolling Stone

Al meer dan 50 jaar is de Rolling Stone dé bron van kennis over muziek, popculture en entertainment. Van profielen over legends uit de muziekindustrie tot reviews over de nieuwste releases, dit tijdschrift vangt echt de essentie van de muziekwereld. De blend van muziek, politiek, popculture en provocerende fotografie heeft dit blad tot een echte icoon gemaakt.

Een culinair hoogstandjes onder de Engelse tijdschriften

Heb je een passie voor alles wat met eten te maken heeft? Trouwens, wie houdt er nou niet van eten?! Hoe dan ook, met het blad Food & Wine zal het water je in je mond lopen. Vol heerlijke recepten, kooktechnieken en restaurant aanbevelingen is het de ultieme gastronomische gids. Ontdek smaken van over de hele wereld en leer tussendoor ook nog eens handige tips van de echte experts om zo een echte keukenprinses te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *