De TV mooi wegwerken in je interieur? Hier heb je 4 tips!

Je hebt je best gedaan om een mooie sfeer te creëren in huis met de door jou gekozen interieurstijl en dan heb je de tv. Want ja, laten we eerlijk zijn de televisie is vaak niet het mooiste onderdeel van je interieur. Toch kun je met een paar handige tips en tricks je tv mooi wegwerken in het interieur.

Helemaal ton sur ton!

Picture this: een witte muur met daarvoor een grote, zwarte tv. Rara, wat hier het meeste in het oog zal springen. Juist de tv. Heb je hem aan de muur hangen met een tv beugel? Zorg er dan voor dat de muur erachter een mooie omlijsting is. Dit betekent hoe minder contrast in kleur, hoe meer balans. Geef de muur een kleur en je zult dat je tv meteen meer op zal gaan in de ruimte. Heb je echt lef? Dan kan je je tv helemaal laten verdwijnen met een zwarte lik verf.

Je tv wegwerken? Maak er een showkast van!

Een tv achter een deurtje verstoppen in een kast is natuurlijk de makkelijkste manier, maar een andere optie is juist om voor een open kast te kiezen. Deze kun je namelijk mooi inrichten met boeken, planten, souvenirs of andere showtopping accessoires. 

Wil je zeker weten dat de kast perfect in je interieur past? Ga dan voor een op maat gemaakt exemplaar. Ook kan je de stijl precies aanpassen aan hoe jij het wilt. Een donkere binnenkant waarin de tv kan verdwijnen en een lichte buitenkant om te matchen bij de rest van je interieur? Het kan allemaal!

Create a wall of art!

Tenzij je een fancy exemplaar hebt die wanneer je hem uit zet verandert in een kunstwerk, is een tv niet echt een piece of art. Gelukkig leent de vorm zich juist wél voor de basis van een echte kunstmuur. Hang een paar mooie schilderijen of posters rondom je tv en Hello art gallery!

Je tv wegwerken op een originele plek

Rechtover de bank is natuurlijk een prima optie, maar denk ook eens aan andere ruimtes. Een hoekje in de woonkamer inrichten tot de perfecte plek voor films met een comfortabele stoel vol lekkere kussens. Of wat dacht je van een tv ophangen in de woonkeuken? Perfect om de recepten te volgen van je favoriete kookshows!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *