Vier stijlvolle tops voor verschillende gelegenheden

Vier stijlvolle tops voor verschillende gelegenheden

Het kan behoorlijk overweldigend zijn om in een winkel te staan en op zoek te gaan naar dé perfecte top voor jouw gelegenheid van de dag of avond. Er zijn casual tops, iets vernieuwends of iets heel erg excentrieks. De keuze is reuze en dat maakt het lastig kiezen en lastig om jezelf goed te stylen. In deze blog geven we vier tops als voorbeeld met daarbij een beschrijving hoe en wanneer je deze kunt dragen. Maak elke outfit speciaal met deze tips!

De long sleeve top

We beginnen deze blog met de veelzijdige long sleeve top. Zo is deze long sleeve top een echte must om in je kast te hebben, doordat er veel combinaties mee mogelijk zijn. Zo is een long sleeve heel fijn om onder andere dingen te dragen, door de verschillende seizoenen heen. In de lente draag je een long sleeve met een leren jasje voor een stoere look. Terwijl je hem in de zomer kan combineren met een kort rokje en laarsjes. In de winter geeft hij wat extra warmte onder een trui of blouse. Kortom, een heel veelzijdig kledingstuk. Probeer vooral wat uit qua kleuren en patronen. Denk bijvoorbeeld aan een streepjes top onder een basic zwarte blouse voor een speelse look.

De razendpopulaire crop top

Crop tops zijn tegenwoordig razend populair  geworden voor mensen over de hele wereld. Deze kortere tops, die de buik laten zien, zijn perfect voor warme zomerdagen of avondjes uit. Combineer een crop top met een high-waisted broek of rok voor een trendy look die gegarandeerd de aandacht trekt. Een crop top heb je met korte mouwen, zonder mouwen en met lange mouwen. Hierdoor kun je veel soorten aanschaffen en combineren met broeken en rokken. Het is een beetje een meer gedurfde top.

Het klassieke T-shirt

Een klassiek T-shirt is een onmisbaar item in elke garderobe. Het maakt niet uit of het gaat om een simpel zwart shirt of een T-shirt met veel patronen, de shirtjes zijn super veelzijdig en comfortabel voor het alledaagse leven. Een T-shirt kan heel goed met een jeans voor een casual look. Maak deze af met een mooie blazer of jasje voor een echte nette kantooroutfit.

Een elegante blouse

De laatste must-have voor jouw garderobe is een mooie blouse. Een blouse is heel makkelijk te combineren en dragen voor een formele of zakelijke afspraak. Kies voor een zijden blouse met een lange rok wanneer je een luxe uitstraling wil hebben. Je kan een blouse ook combineren met een jeans om een iets meer casual look te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *