Duncan Laurence en zijn vriend Jordan Garfield getrouwd in Zweden

Duncan Laurence en zijn vriend Jordan Garfield: Van Verloving tot Huwelijk

In de schijnwerpers van de muziekwereld is het vaak moeilijk om persoonlijke relaties te behouden. Toch hebben Duncan Laurence en zijn Amerikaanse vriend Jordan Garfield de liefde gevierd en hebben zij dit afgelopen zomer in Zweden met een prachtige bruiloft bezegeld.

De verloving

Duncan Laurence bracht Nederland trots met zijn overwinning op het Eurovisie Songfestival in 2019 met zijn betoverende nummer “Arcade.” Zijn muzikale talent en charme veroverden de harten van mensen over de hele wereld. Hoewel fans nieuwsgierig waren naar zijn persoonlijke leven, hield Duncan Laurence de relatie met zijn vriend Jordan Garfield verborgen. Het paar verraste vrienden, familie en fans met de aankondiging van hun verloving in 2020, waarmee ze een nieuw hoofdstuk in hun liefdesverhaal begonnen.

Kijkje in de relatie tussen Duncan Laurence en zijn vriend

De aankondiging van hun verloving zorgde voor een golf van felicitaties en steunbetuigingen. In de jaren die volgden, deelden Duncan en Jordan openhartige momenten en leuke herinneringen op sociale media, waardoor fans een uniek kijkje in hun relatie kregen.

Een zomerse bruiloft in Zweden

Duncan Laurence en zijn vriend Jordan Garfield getrouwd in Zweden

De zomer van 2023 zal voor Duncan en Jordan altijd een bijzondere plek in hun harten hebben. Het paar gaf elkaar het jawoord in een sprookjesachtige huwelijksceremonie in Zweden. Omgeven door de prachtige Scandinavische natuur was de intieme aangelegenheid een moment van pure gelukzaligheid. Hun stralende glimlachen en geluk werden snel gedeeld en besproken in de media en op sociale platforms.

Een inspirerend liefdesverhaal in de schijnwerpers

Het liefdesverhaal van Duncan Laurence en partner Jordan Garfield is een inspirerend voorbeeld van toewijding en liefde. Ze hebben bewezen dat ware liefde sterker is dan de schijnwerpers en het tumult van de entertainmentindustrie. Hun relatie groeide gestaag en solide, en hun huwelijk markeert een nieuw begin in hun leven samen.

Duncan Laurence en vriend Jordan Garfield: een muzikaal duo

Duncan Laurence en zijn partner Jordan Garfield getrouwd in Zweden

Duncan en Jordan blijven hun muzikale talenten combineren en samenwerken aan projecten die hun passie voor muziek weerspiegelen. Hun liefdesverhaal herinnert ons eraan dat de mooiste melodieën in het leven worden geschreven met de pen van liefde.

We kijken vol verwachting uit naar hun toekomstige avonturen, zowel op het podium als daarbuiten.

Lees meer over de relaties van bekende Nederlanders: Eva Jinek partner en Sarah Puttemans.

1 thought on “Duncan Laurence en zijn vriend Jordan Garfield: Van Verloving tot Huwelijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *