Wie is de partner van Eva Jinek en is ze gescheiden?

Wie is de partner van Eva Jinek en is ze gescheiden?

Eva Jinek, een naam die synoniem is geworden met journalistiek talent en televisiepresentatie in Nederland. Haar succesvolle carrière heeft haar tot een van de meest bewonderde en gerespecteerde persoonlijkheden in de media gemaakt. Maar wie is de man die het leven van Eva Jinek heeft verrijkt? Laten we de fascinerende reis van Eva Jinek en haar partner, Dexter van der Voorn, verkennen.

Een beknopte biografie

Eva Jinek, geboren op 13 juli 1978 in Tulsa, Oklahoma, is een journaliste en televisiepresentatrice. Ze begon haar carrière als verslaggeefster en heeft zich sindsdien opgewerkt tot een van de meest vooraanstaande gezichten in de Nederlandse mediawereld. Haar scherpe interviewstijl en haar vermogen om complexe onderwerpen op een toegankelijke manier te behandelen, hebben haar tot een publiekslieveling gemaakt.

Wie is de partner van Eva Jinek: Dexter van der Voorn

eva jinek en partner dexter van der voorn

Eva Jinek haar partner, Dexter van der Voorn, is geen onbekende naam in de Nederlandse showbusiness. Hij is geboren op 7 december 1984 en heeft zijn eigen pad in de entertainmentwereld gevolgd. Het stel ontmoette elkaar tijdens een van de meest romantische gelegenheden – ze werden verliefd op de set van Eva haar zesdelige reisdocumentaireserie, waarbij haar met haar meereisde.

Eva Jinek en Dexter van der Voorn verwelkomden hun zoon Pax Valentijn in 2018. Drie jaar geleden zijn ze stilletjes met elkaar getrouwd.

Is Eva Jinek gescheiden?

Een vraag die vaak opduikt, is of Eva Jinek gescheiden is. Het antwoord is nee, op dit moment zijn Eva Jinek en Dexter van der Voorn nog steeds gelukkig getrouwd. In 2012 is Eva wel gescheiden van haar toenmalige partner, Bram.

Eva Jinek en haar man Dexter van der Voorn: een sterk koppel

Eva Jinek en haar partner Dexter van der Voorn vormen een sterk en harmonieus koppel. Ze delen niet alleen hun passie voor media en entertainment, maar ook een diepe genegenheid voor elkaar. Hun liefdesverhaal is een inspiratie voor velen en laat zien dat ware liefde geen grenzen kent.

Meer weten of Nederlandse beroemdheden? Lees dan snel wie Sarah Puttemans is!

5 thoughts on “Wie is de partner van Eva Jinek en is ze gescheiden?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *