Leuke en goedkope activiteiten voor jou en je vriendinnen

Leuke en goedkope activiteiten voor jou en je vriendinnen

Tijd doorbrengen met vriendinnen is niet alleen ontzettend gezellig, maar ook belangrijk om je band te behouden! Helaas beperken sommige vriendengroepen zich te veel, omdat ze denken dat activiteiten ondernemen veel geld kost. Als je gewend bent om samen naar clubs, de bar of andere eetgelegenheden te gaan, kan dat inderdaad duur uitvallen. Gelukkig zijn er ook genoeg leuke en goedkope activiteiten om met je vriendinnen te doen. We hebben er alvast een aantal voor je verzameld, dus lees snel verder!

5 goedkope activiteiten vol met plezier

Organiseer een speurtocht

Stel je vriendinnen op de proef – ja, dit is ook voor volwassenen – om verschillende dingen in je stad te vinden. Denk aan een bepaald fietsenrek, een vintage bord of andere gelijke dingen. De winnaar krijgt een diner gekookt door de verliezers. Dat is pas een leuke prijs!

Vind een aantal coole routes rondom je stad en ga hiken

Je weet misschien nu niet gelijk een gave wandelroute, maar ik kan je beloven dat er genoeg zijn rondom jouw woonplaats! Zoek het eens op online en ga samen op pad. Maak het extra leuk om tijdens zonsopgang of zonsondergang een uitkijkpunt te bereiken en een gezellige picknick te houden!

Organiseer een spa-dag

Geef elkaar manicures. Probeer nieuwe haar-producten uit voor glanzend en gezond haar. Maak wat gezichtsmaskers of exfolieer met natuurlijke ingrediënten voor thuis. Natuurlijk doe je dit allemaal met een (of twee) cocktails in je hand. Dat klinkt als een perfecte activiteiten dag met je vriendinnen!

Een diner met hapjes

Organiseer een etentje en vraag iedereen om een gerecht mee te nemen om te delen. Als je niet niet gewend bent om in de keuken te staan, probeer dan eens om samen met een van je vriendinnen een nieuw gerecht te leren koken. Dit zal gegarandeerd lachen worden!

Filmmarathon

Log in op Netflix en bekijk elke aflevering van “Stranger Things”. Of organiseer een filmmarathon uit de jaren 80, kijk naar “Pretty in Pink”, “The Breakfast Club” of kies een van deze geweldige lesbische films. Heb je geen Netflix-lidmaatschap? Neem dan de gratis proefversie alleen voor de marathon! Je kunt uiteraard ook de leukste Nederlandse tv-programma’s kijken, zoals B&B vol Liefde, Wie is de Mol of Jinek (lees hier eens of Eva Jinek een partner heeft). Vergeet niet om popcorn en andere snacks in te slaan om de avond compleet te maken.

Ben je nog op zoek naar leuke vriendinnen? Lees dan hier hoe je nieuwe vrienden kunt leren kennen!

4 thoughts on “Leuke en goedkope activiteiten voor jou en je vriendinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *