cadeau voor een nieuwe moeder

De 7 beste cadeau opties voor een nieuwe moeder

Bij het shoppen voor een cadeau voor een nieuwe moeder, of het nu voor Valentijnsdag, haar verjaardag of gewoon een leuk felicitatiecadeau is, kan het gemakkelijk zijn om schattige dingen voor de baby te kopen. Maar je moet proberen buiten de gebaande paden te denken. Het is een kans om haar iets te geven wat ze echt nodig heeft voor zichzelf. (Maar oké, schattige babycadeautjes worden ook gewaardeerd!)

Moeders verdienen namelijk meer cadeaus dan de nieuwe baby. Tijdens de zwangerschap krijgen aanstaande moeders alle aandacht, maar zodra de baby er is, ligt de focus voor iedereen 24/7 op de baby. Daarom hebben wij unieke verwencadeaus gevonden om na de geboorte te geven.

Cadeau voor nieuwe moeder

​Moedermelk sieraden

moedermelk sieraden als cadeau voor een nieuwe moeder

Sieraden die het moederschap vieren zijn niets nieuws. Van kettingen met gegraveerde initialen tot medaillons met babyfoto’s: er zijn talloze sieraden die een nieuwe moeder aan haar pasgeboren laat denken. Voor sommigen geeft zelfs de meest oogverblindende bling niet helemaal de essentie van het moederschap weer. Dat is waar moedermelk sieraden om de hoek komen kijken. In deze juwelen wordt een klein beetje moedermelk verwerkt, zodat kersverse moeders deze bijzondere tijd in hun leven kunnen vereeuwigen.

Een cadeau voor de gezondheid van de nieuwe moeder

Als je zelf moeder bent, weet je hoeveel energie en moeite je hebt besteed aan het ter wereld brengen van een baby. Het is voor nieuwe moeders daarom van belang om voedingsstoffen aan te vullen en goed voor zichzelf te zorgen. Creëer daarom een ‘selfcare’ mandje met vitamines, boezemvriendjes, tepel balsem, ijs roller voor haar gezicht en uiteraard gezichtsmaskers en olie.

De meest comfortabele postpartrum-pyjama

Kun je je voorstellen dat de nieuwe moeder niets comfortabels te dragen heeft wanneer ze terugkomt uit het ziekenhuis? Dat kunnen we niet laten gebeuren! Geef de nieuwe moeder de meest zachte en comfortabele postpartrum-pyjama cadeau die je kunt vinden. Grote kans dat ze hem tot jaren na de zwangerschap blijft dragen!

Thuisbezorgd cadeaubon

Moeders hebben het druk. Dat betekent dat het op zich nemen van die oude taken wat moeilijker wordt, vooral in de beginfase. Trakteer haar op een aantal heerlijke maaltijden zonder de stress van het samenstellen ervan.

Maandelijks bloemenboeketabonnement

Natuurlijk kun je bloemen voor haar kopen, wie doet dat niet? Maar ga nog een stapje verder door te kiezen voor een maandelijks bloemenabonnement. Het zal elke keer weer een geweldige verrassing zijn.

Mama-affirmaties

Idealiter zou je er zelf zijn om haar elke seconde van de dag wat steun te geven als ze het moeilijk heeft. Maar affirmaties speciaal gemaakt voor kersverse moeders zijn het op één na beste. Nieuwe mama’s zullen het heerlijk vinden om ze naast het bed te houden voor een kort moment van bemoediging.

IJs en nog meer ijs cadeau doen aan de nieuwe moeder!

Een cadeau collectie bevroren desserts geeft een nieuwe moeder iets om naar uit te kijken voor vele weken (of dagen, wat dan ook). Als je haar favoriete smaak weet, dan is het perfect om die in te slaan. Het is ook leuk om een aantal verschillende smaken en merken te kiezen, zodat ze elke keer weer een nieuwe smaaksensatie kan beleven!

1 thought on “De 7 beste cadeau opties voor een nieuwe moeder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *