Valentijnscadeau voor haar

Valentijnscadeau voor haar? 10 cadeautjes die je vriendin écht wilt

Het is weer die tijd van het jaar, mannen. En nee, we hebben het niet over de Grand Prix. Valentijnsdag komt dichterbij en de kans is groot dat je nog steeds probeert uit te vinden wat voor valentijnscadeau je voor je vriendin moet kopen. Ze heeft niet exact gezegd wat ze wil, en helaas ben jij geen gedachtenlezer. Daarom zetten wij voor jou de beste valentijnscadeau opties voor haar op een rijtje.

Het perfecte valentijnscadeau voor haar

Doos chocolaatjes

Ik wil voorstellen dat je in ieder geval de klassieker in huis haalt: een doos chocolaatjes. Ken je Wanda nog van Fairly Odd Parents? Ze representeert vrijwel alle vrouwen, omdat bijna niemand – net zoals Wanda – de goede ouderwetse chocolade kan weerstaan. Alleen komt hier de sleutel tot succes; je moet precies weten wat voor soort chocolade je vriendin wil. Kies de chocolaatjes met de hand en zorg ervoor dat ze van elke hap zal genieten.

Gegraveerde armband

valentijnscadeau voor haar, een gegrafeerde armband

Ah. Het valentijnscadeau voor haar die in elke Hallmark-film voorkomt. Toch breng ik het hier ter sprake omdat ik denk dat het echt werkt. Serieus, wat is doordachter en heeft meer emotionele waarde dan een gegraveerde slavenarmband? Schrijf er iets betekenisvols op; misschien je bijnaam voor haar, of zelfs de coördinaten van waar jullie elkaar ontmoet hebben. Je kunt ook kiezen voor een medaillon ketting met haar favoriete foto van jullie samen.

Een bezoek aan haar favoriete plek

Houdt jouw vriendin van een bepaald restaurant? Een activiteit? Of een strandwandeling? Wijd een hele dag aan het bezoeken van haar favoriete plekken. Dit laat haar zien dat je oplet als ze vertelt hoe graag ze naar de zonsondergang kijkt, of dat ze echt dol is op de inrichting van dat ene koffietentje. Je zult geheid punten scoren!

Geschilderd portret; een uniek valentijnscadeau voor haar

Er zijn overal op Instagram artiesten te vinden die je een portret van jullie kunt laten maken. Zoek een kunststijl die je mooi vindt en vraag een hobby kunstenaar een portret voor je te schilderen. Stel je haar reactie eens voor als ze een professioneel schilderij van jullie samen opent. Geen foto’s, niemand wil een gigantische foto van niets anders dan zichzelf aan de muur. Maar een fantasierijk portret met prachtig uitgevoerde aquarellen of acryl? Yes, please.

Geborduurd sweatshirt met jullie jubileumdatum

Wil je een cadeau geven die jullie relatie vertegenwoordigt? Geef je vriendin dan een sweatshirt cadeau met daarop jullie jubileumdatum geborduurd. Alleen het feit al dat je deze datum hebt onthouden, is genoeg voor haar. Je kunt ook bijpassende exemplaren kopen om samen in te relaxen tijdens een filmavond. Bonus: zo steelt ze jouw hoodies niet meer.

Kook een maaltijd voor haar als valentijnscadeau

Voedsel is dé manier om iemands hart te bereiken. Natuurlijk ben jij misschien geen Gordon Ramsay, maar dat betekent niet dat je geen recept online kunt vinden en een heerlijke maaltijd voor haar kunt bereiden. En wat als je de kip verbrandt of als je pastasaus waardeloos is? Het is de gedachte die telt. Geloof ons, ze zal je dankbaar zijn.

Een zelfgemaakt valentijnscadeau voor je vriendin

scrapbook voor je vriendin als valentijnscadeau

Vaker wel dan niet zullen vrouwen een zelfgemaakt valentijnscadeau verkiezen boven iets duurs. Maak een scrapbook van jullie mooiste momenten samen, maak een bonnenboekje of date jar, bak iets lekkers of schrijf een lied voor haar. Gebruik je talenten om iets betekenisvol voor haar te maken.

Een doordachte kaart

Dit klinkt eenvoudig, maar het zou veel voor je vriendin betekenen. Zoek een kaart die bij jouw relatie past en stort je hart uit. Ze zal het geweldig vinden dat je de tijd hebt genomen om je gevoelens onder woorden te brengen.

Zijden kussensloop

Zijden kussenslopen werden een paar jaar geleden populair vanwege hun vermogen om kroeshaar te voorkomen en tegelijkertijd je huid gehydrateerd te houden. Wie zou er niet van houden? Geef dit als valentijnscadeau aan haar voor een luxueuze slaapervaring. Als je nog meer wil toevoegen, kun je een spa-kit maken gevuld met gezichtsmaskers en haar- en badproducten. Maak van een simpel valentijnscadeau een avond vol ontspanning met je vriendin.

1 thought on “Valentijnscadeau voor haar? 10 cadeautjes die je vriendin écht wilt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *