welke soorten bh's passen bij jou?

Welke soorten bh’s passen bij jou? Ga op ontdekkingsreis!

Van push-up tot bralette, tegenwoordig zijn er bijna meer soorten bh’s dan boezems die ze ook kunnen vullen. Nee, alle gekheid op een stokje, maar de keuze is wel reuze wanneer je op zoek bent naar een nieuwe Hunkemöller BH en welke past dan perfect bij jou? En wat zijn nu precies de verschillen? Hieronder leggen we er een paar voor je uit.

De full cup bh

Heb je een wat vollere boezem, dan is dit een van de meest comfortabele pasvormen voor jou. De cups bedekken het grootste deel van je boezem, en centreren en liften je borsten. In combinatie met de bandjes die dichter bij elkaar staan dan bij andere soorten bh’s geven ze je borsten extra veel steun.

Soorten bh’s: bh zonder beugel

De cups hebben dan wel geen beugel, maar bieden toch een goede ondersteuning. Een BH zonder beugel heeft namelijk een stevig rugpand, waar de meeste steun normaal gesproken ook vandaan komt. Hiernaast liften de cups je borsten en deze combinatie zorgt ervoor dat de natuurlijke vorm van je borsten wordt geaccentueerd.

Balconette

In tegenstelling tot de full cup bh zijn de cups bij een balconette lager uitgesneden en dus een minder groot deel van je borsten bedekken. De horizontale belijning van de cups maakt dit type bh perfect voor onder tops en jurken met een lage halsuitsnijding. Ook staan de cups dicht bij elkaar waardoor je borsten worden gelift en er een mooi decolleté ontstaat. Ten slotte, zorgen de gecentreerde bandjes ervoor dat ze niet afzakken.

Soorten bh’s: push-up vs maximizer vs minimizer

Zou je graag wat grotere borsten willen zonder dat er meteen een mes wordt ingezet? Dan is een push-up of maximizer bh misschien wel de oplossing voor jou. Een push-up bh heeft namelijk extra schuim of gel vulling onderin de cup waardoor je borsten dichter naar elkaar en omhoog worden geduwd. Hierdoor krijg je niet alleen meer decolleté, maar lijken je borsten ook nog eens groter.

Een maximizer bh doet in principe hetzelfde, alleen krijg je bij dit type bh op een natuurlijke manier minstens 2 cup maten erbij. Een maximizer heeft namelijk naast de vulling onder in de cup ook nog extra vulling aan de zijkant van de cup. En waar de maximizer je borsten groter laat lijken, laat een minimizer zoals de naam al zegt je borsten kleiner lijken. Je borsten worden in deze bh namelijk evenredig in de cup verdeeld, waardoor ze optisch kleiner lijken.

1 thought on “Welke soorten bh’s passen bij jou? Ga op ontdekkingsreis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *