Ready to shine met dé tassen trends voor lente/zomer 2024!

Sleutels, portemonnee, make-up tas, boeken, laptop en nog meer, wat moet je nou zonder een tas? Zo gebruik je hem niet alleen om je spullen mee te sjouwen, maar kan een tas ook nog eens medebepalend zijn voor je look. Bovendien zijn er ook nog veel verschillende tassen voor verschillende gelegenheden. Met andere woorden: het uitzoeken van de juiste damestas is een serieuze zaak. En om je hierbij te helpen hebben we de grootste tassen trend(s) voor lente zomer 2024 voor je.

 

The bigger the better!

Heb je veel spullen die je elke dag mee moet nemen? Dan zal je vast en zeker blij zijn met deze trend. Want zeg maar dag tegen de mini bags waar soms alleen nog je in ring paste en maak je klaar voor de comeback van de grote totes en shoppers. Ideaal voor je laptop en al je essentials tijdens de werkdagen en perfect voor speciale gelegenheden in het weekend. Hoe groter, hoe beter is het motto vanaf aankomend voorjaar.

 

Een tassen trend van 2024? Welcome to the army!

Er was geen ontkomen aan afgelopen seizoen: de cargo-broek. En hoewel we daar langzaamaan afscheid van nemen, maakt de stijl wéér een comeback. En dit keer dan in de vorm van een tas. Van zijvakjes en voorvakjes tot vakjes-in-vakjes. Aankomende zomer zullen de vakjes in overvloed over de straten paraderen.

 

Lekker doorschijnend!

De catwalk liep er helemaal vol mee: doorschijnende materialen. En niet alleen waren de kledingstukken aan de beurt voor een moderne touch, maar ook de accessoires zoals tassen. Klassieke tassen van de clutch tot de totebag worden in een nieuw jasje gestoken en schijnen ineens helemaal door. Hartstikke mooi natuurlijk, maar je moet wel iets meer nadenken over wat je er allemaal in stopt.

 

De combi van denim & silver is een tassen trend van 2024

Een combi die echt aan het schitteren is binnen de tassen zijn zilver en denim. Zo voeg je gemakkelijk een streetstyle touch toe aan een basic outfit met deze tassen. Of combineer een denim tas met een spijkerjas en jeans of een metallic outift met zilveren tas om full looks te creëren.

 

To the max!

Afwijkende vormen, velle kleuren, patronen en prints je hoeft jezelf deze zomer zeker niet in te houden. Dat hebben we namelijk al lang genoeg gedaan met de minimalistische trends van de afgelopen jaren. Experimenteer er deze zomer dus lekker op los!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *