De leukste bestemmingen voor jouw volgende reis

De leukste bestemmingen voor jouw volgende reis

De afgelopen jaren waren er een aantal waarin de wereld even op adem kwam en reizen zichzelf opnieuw moest uitvinden. Het is in ieder geval zeker dat we vanaf nu bedachtzamer zullen reizen en misschien ook wel meer zullen genieten. En hoewel de manier waarop we reizen kan gaan veranderen, is en blijft wat we willen van onze kostbare vakanties altijd hetzelfde. Daarom hebben wij met zorg onze favoriete en leukste reis bestemmingen voor jouw volgende avontuur met je vriendinnen geselecteerd. Laten we ze snel gaan bekijken!

Onze drie leukste reis bestemmingen!

Zuidereiland, Nieuw-Zeeland

Het Zuidereiland van Nieuw-Zeeland bruist van majestueuze landschappen bij elke bocht, van dramatische bergen tot fjorden tot gletsjers. Geweldig voor een camper roadtrip als je het mij vraagt! Hier kun je de bergen van Fiordland National Park, een UNESCO-werelderfgoed, bewonderen vanaf wandelpaden of een boot op Milford Sound. Reis ’s avonds naar het Mount John Observatory van de Universiteit van Canterbury om naar de sterrenhemel te staren. Je kunt ook jouw innerlijke waaghals naar boven laten komen in Queenstown. Hier kun je allerlei spannende activiteiten doen – van paragliding tot bungeejumpen. Of verken twee van de meest toegankelijke gletsjers ter wereld aan de westkust van het eiland of proef heerlijk eten en wijn in de regio Marlborough. Al met al: genoeg te beleven op nummer 1 van onze favoriete reis bestemmingen!

Maui

Of je nu over de weg naar Hana rijdt, vanuit een helikopter geniet van een panoramisch uitzicht op de weelderige kustlijn, snorkelt met zeeschildpadden of gewoon ontspant op de honing- of zwartgekleurde stranden van het Hawaiiaanse eiland, je zult merken dat Maui iets anders is dan elke andere tropische reis bestemmingen. Mis de kans niet om het Haleakala National Park te bezoeken. Dit is namelijk de thuisbasis van ’s werelds grootste slapende vulkaan. Je moet ook een luau bijwonen voor een dosis lokale cultuur en Hawaiiaanse specialiteiten zoals poi, poke en mahimah proeven.

Banff

Banff, een stad in Alberta, Canada, vol met geprezen restaurants, brouwerijen, boetieks en kunstgalerijen, zorgt in elk seizoen voor een opwindende vakantie. Vakantiegangers kunnen hun dagen doorbrengen met wandelen, ontspannen in warmwaterbronnen en varen op de meren. De ligging van Banff in de Canadese Rockies maakt het ook gemakkelijk voor bezoekers om toegang te krijgen tot Banff National Park. Deze biedt een aantal van ’s werelds mooiste vergezichten! In het park kunnen reizigers een weids uitzicht op de Bow Valley bewonderen vanaf de Banff Gondola of terwijl ze over de hellingen van de drie skiresorts van het park struinen.

Oh, en aangezien deze bestemmingen allemaal ver weg liggen, vergeet geen leuke spelletjes mee te nemen voor de lange vliegreis! Denk aan uno, scrabble (tip: woorden met x en y) of de reiseditie van mens erger je niet!

2 thoughts on “De leukste bestemmingen voor jouw volgende reis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *