beste series

Binge heel Europa door met de beste series!

Hello bingewatchers! Ben je het zat om steeds weer dezelfde Amerikaanse series te kijken? No worries, want je hoeft niet perse naar Hollywood voor de beste series. Je kan namelijk ook veel dichter bij huis blijven. In Frankrijk, Zweden of Italië bijvoorbeeld. Er zijn namelijk zat binge worthy shows van Europese bodem die je niet mag missen. Duik dus maar snel op de bank met wat lekkers en stream snel één van deze series of gewoon allemaal!

Le Bureau des Légendes

Laten we beginnen met een absolute parel: “The Bureau” (Le Bureau des Légendes). Deze Franse spionageserie op Canalplus! zal je gegarandeerd op het puntje van je stoel houden terwijl je wordt meegesleept in een wereld van geheime missies, intriges en verraad. Met zijn meeslepende verhaallijnen en sterke acteerprestaties is dit een serie die je niet wilt missen!

Een van de beste Scandi series: Midnight Sun

Voor degenen die houden van een goede dosis Scandinavische spanning, is “Midnight Sun” een absolute aanrader. Deze Frans-Zweedse coproductie speelt zich af in het adembenemende landschap van het noordpoolgebied en volgt een Franse rechercheur die samenwerkt met een lokale politieagent om een reeks moorden op te lossen. Met zijn unieke setting en meeslepende plot is dit een serie die je niet snel zult vergeten.

Call my agent!

Als je van zwarte komedies houdt, dan is “Call My Agent!” (Dix pour cent) de perfecte keuze voor jou. Deze Franse serie werpt een hilarische blik achter de schermen van een talentagentschap in Parijs en volgt de gekke capriolen van de agenten terwijl ze proberen hun sterren tevreden te houden. Met zijn scherpe humor en briljante cast is dit een serie die je zeker aan het lachen zal maken!

Ga mee naar Versailles

Voor de liefhebbers van historische drama’s is “Versailles” een absolute aanrader. Deze Frans-Canadese coproductie neemt je mee naar het glamoureuze en tumultueuze leven aan het hof van Lodewijk XIV en biedt een intrigerend kijkje in de politieke intriges en persoonlijke drama’s die zich daar afspeelden. Met zijn weelderige kostuums en meeslepende verhaallijnen is dit een serie die je niet mag missen!

Een van de beste series over oud en jong

Last but not least hebben we “The Young Pope” en zijn vervolg “The New Pope”. Deze Italiaans-Franse coproductie volgt het verhaal van een mysterieuze en controversiële paus die de katholieke kerk op zijn kop zet met zijn radicale ideeën en onconventionele gedrag. Met zijn intrigerende plot en schitterende cinematografie is dit een serie die je zeker in zijn greep zal houden.

Wil je nog meer diversiteit in je kijklijst? Geen probleem! Als je niet genoeg hebt aan deze series, zijn er nog tal van andere opties om te verkennen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de beste lesbische films? Deze films bieden een prachtig inzicht in de LGBTQ+-gemeenschap en vertellen vaak krachtige en ontroerende verhalen over liefde, identiteit en acceptatie. Dus, als je op zoek bent naar wat meer variatie in je kijkervaring, vergeet dan niet een kijkje te nemen naar deze aanraders. En voor meer Europese series, bekijk het aanbod op Canalplus!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *