Libelle Zomerweek Hét zomerfestival voor jou en je vriendinnen!

Zomerweek: Hét zomerfestival voor jou en je vriendinnen!

De lente is weer begonnen en de zomer komt eraan. Het begin van warme seizoenen vol gezelligheid. Het zijn de seizoenen van eindeloze avonden, warme zonnestralen en natuurlijk, festivals! Er is iets magisch aan de sfeer van een zomerfestival, vooral wanneer je het kunt delen met je beste vriendinnen. Van dansen en lachen tot ontdekken en ontspannen, er is gewoon niets dat kan tippen aan de gezelligheid van een festival met je favoriete mensen. In deze blog staat één van die festivals centraal: de Zomerweek.

Een supergezellig zomerfestival

Het is al meer dan 25 jaar hét gezelligste zomerfeest van het jaar: de Zomerweek. Dit jaar vindt het zomerfestival plaats van 23 tot en met 29 mei. Het is het ideale festival om samen de start van de zomer te vieren in het prachtige Haarlemmermeerse Bos. Maar dit jaar is het nog specialer, want dit jaar viert Libelle de Zomerweek niet alleen, ze doen het dit jaar samen met Margriet. Dubbel zoveel plezier en dubbel zoveel festiviteiten!

Shoppen tot je erbij neervalt

Op de Zomerweek kun je je hart ophalen met shoppen. Denk aan tassen vol mooie zomerproducten, die schreeuwen om een plekje in jouw garderobe. Laat je inspireren door de laatste modetrends, test nieuwe producten en ambachtelijke lekkernijen, en laat je verrassen door geweldige acties die je nergens anders vindt. Een zomerfestival met unieke producten om jouw zomer goed te starten.

Optredens om van te genieten

Libelle Zomerweek Zomerfestival

Maar dat is nog niet alles! Luid de zomermaanden op dit zomerfestival in met spetterende optredens van bekende artiesten. Er zijn inmiddels ook al een aantal namen bekend en die liegen er niet om: Berget Lewis, Danny Froger, OG3NE en Ester en Anita van de Dolly Dots. En, hou je vast, je krijgt dit jaar zelfs de kans om je favoriete auteurs en columnisten van Libelle en Margriet te ontmoeten. Een selfie met je favoriete schrijver of schrijfster? Check!

Culinaire verwennerij en creatieve uitspattingen

Natuurlijk draait een zomerfestival niet alleen om shoppen en muziek. Jouw maag heeft uiteraard ook wat liefde nodig. Gelukkig zijn er tal van foodtrucks waar je jezelf kunt trakteren op heerlijke zomerse lekkernijen. Proef de smaken van de zomer en laat je smaakpapillen dansen van geluk! Voor de creatieve zielen onder ons zijn er bovendien workshops met een zomers tintje. Of je nu van kunst, handwerk of culinaire creaties houdt, er is voor ieder wat wils. Dus pak die kwast, naald of spatel en laat je creativiteit de vrije loop!

Een zomerfestival om niet te missen

Kortom, de Zomerweek belooft een onvergetelijk feest te worden waar je de zomer op z’n best kunt ervaren. Dus haal je vriendinnen bij elkaar, koop je tickets, plan je outfit en kom naar het Haarlemmermeerse Bos voor een week vol plezier, mode, muziek en lekker eten. Mis dit feest niet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *