Lekkere en makkelijke recepten voor date-night

Lekkere en makkelijke recepten voor date night

Een romantische diner date heeft natuurlijk als doel om indruk te maken. Of het nu een eerste date is of een avond met je partner van vijf jaar, dat maakt niet uit! Alsnog wil bijna niemand heel de dag in de keuken staan om deze avond voor te bereiden. Gelukkig voor jou, hebben wij een aantal makkelijke date night recepten verzameld die zelfs samen gemaakt kunnen worden. Lees maar snel verder!

Makkelijke recepten voor een romantische date night

Fondue

Ben je gek op fondue? Wat is dat nu weer voor een gekke vraag… Wie is er niet gek op fondue? Mix en match je favoriete kazen, en sluit af met een heerlijke chocolade fondue. Voor de rest heb je alleen maar een fondue set en wat lekkere ingrediënten nodig om mee te dippen! Denk aan heerlijk brood, gekruide aardappels of je favoriete groenten (zijn rauwe champignons iets voor jou?).

Galette

Een galette is een hartige of zoete taart in vrije vorm die gemakkelijk te maken is. Het vereist minimale techniek en is zeer vergevingsgezind is voor mensen (zoals wij!) die geen bakkersaardigheden beheersen. Je kunt een galette vullen met bijna alles wat je lekker vindt. We houden van appels in de herfst, tomaten in de zomer en natuurlijk van paddenstoelen in de winter.

Pasta variatie recepten voor date night

Als er iets is wat je me elke dag kunt voorschotelen, is het wel pasta. Ik ben er dan ook gek op om nieuwe recepten te proberen. Een van mijn favorieten van tegenwoordig bestaat uit orecchiette, bloemkool, spinazie, knoflook, kruiden en natuurlijk Parmezaanse kaas. Je kunt ook broccolini gebruiken in plaats van bloemkool. Blancheer de broccolini voor het roosteren om het helemaal af te maken.

Italiaanse cannoli-crêpes

Zodra je deze crêpes proeft, lijkt het alsof je bent geteleporteerd naar Italië. Deze zoete en luie pannenkoeken zijn gevuld met ricotta en gekonfijte citroen, besprenkeld met citroensiroop en bestrooid met pistachesuiker. Het beste is dat je ze zowel als ontbijt of dessert kunt hebben!

Zijn jullie een koppel die samen naar de sportschool gaan? Go you! Dan zijn hier de beste oefeningen voor je Summer body om gelijk die calorieën eraf te sporten! Vergeet daarna niet de lekkerste parfum ooit op te doen, zodat je heerlijk blijft ruiken voor je partner ;). Lees ook eens over alfabet daten, zodat je genoeg date inspiratie hebt voor de komende maanden!

4 thoughts on “Lekkere en makkelijke recepten voor date night

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *